Bonus materiale

  • GULL Bonus

    Hemmeligheten for å lykkes! Som medlem i Thumbi Fly har du også mulighet for å bli med i et eget lukket Thumbi Fly fellesskap - kun for medlemmene, meg og eventuelle gjester jeg inviterer for å bidra med aktuelt innhold. Dette er en uavhengig side - altså det er ikke facebook eller andre sosiale medier. Du har kun tilgang når du er medlem i “Thumbi Fly” og det er en uforstyrret plattform om man kan si det sånn. I denne gruppen blir det mulighet for å utveksle erfaringer, bli kjent med nye mennesker, kanskje få nye venner, få inspirasjon og tips. Delta med andre som har dedikert seg til endring og ny helse. Det er så utrolig lærerikt å dele erfaringer - det hjelper oss å oppdage nye sider av oss selv når andre forteller om seg. Så dine opplevelser vil hjelpe andre og andres opplevelser vil hjelpe deg. Thumbi Fly fellesskap er et rom hvor du selv avgjør hvor engasjert du vil være, så du er ikke tvunget til å dele heller - men du har muligheten og det er gull verdt. LINK til Fellesskapet https://online.thumbi.no/communities/Q29tbXVuaXR5LTIwMDEw

Din lærer og veileder

Mitt motto: "La ditt lys skinne"

Senior instruktør og terapeut

Gitte Brage

Gitte Brage (f. 1961) har nærmere 40 års erfaring fra undervisning i ulike treningsformer, alt fra aerobic til yoga og mindfulness. I tillegg har hun vært terapeut innen tankefeltterapi og refleksologi siden 2004. Gitte er utdannet som Reconnective Healer og Prano Terapeut ved The School of Spiritual Healers in Damanhur og innen enhetsterapi fra studie hos Audun Myskja. Som gründer og daglig leder av tidligere Carna i Stavanger sentrum legger Gitte vekt på helhetlig trening og behandling for indre utvikling og bedre livskvalitet. Hun integrerer mental og følelsesmessig utvikling i trening og yoga, ved bruk av kunnskap tilegnet gjennom reise og opphold i vidt ulike deler av verden. Hun anvender østlige tradisjoner og lære om helse på en måte som fungerer i våre vestlige strøk. Hennes viktigste budskap er lev fra hjertet. Først da kan vi leve som den vi er og utvikle egenskaper og et potensiale vi kanskje ellers ikke hadde drømt om. "Jeg elsker å utforske meg selv i forhold til livets utfordringer og har erfart at egen-utvikling er nøkkelen til glede, kraft og pågangsmot i både tunge og lette perioder. Kropp, sinn og det emosjonelle er en symbiose. Min hobby som ungjente var gymnastikk, og det ble også mitt levebrød. Gjennom det fysiske fikk jeg utløp for mye følelser og opplevde mestring. Det ble til aerobics, fitness og etterhvert koblet jeg det med det mentale og det emosjonelle hvilket ga helt unike resultater. Jeg vet vi alle har et enormt potensiale som ligger å slumrer. Jeg ønsker å dele og bidra til at flere ser sitt eget potensial og tørre å utvikle det. Jeg blir begeistret og ydmyk når jeg opplever menn og kvinner helt opp i 70 års alderen opplever at positive endringer fortsatt er mulige - både fysiske, mentale og emosjonelle. Dette ønsker jeg for deg og det er intensjonen med mine kurs."

Bli med nå!

Kjenner du at "nok er nok"? Tiden er inne til å ta ansvar for eget liv - fullføre og skape endringer så du kan fylle livet ditt med det DU ønsker. La dine frø finne moden jord hvor du kan gjødsle de, få de til å gro og vokse og blomstre fra hjertet ditt.